Viladecans acadèmies anglès

Classes d'anglès per adults

A Smart Languaje Center impartim classes d'anglès per adults de tots els nivells, desde l'inicial fins al més avançat o tècnic

Consulti les opcions i horaris disponibles. Ens adaptem a les seves necessitats.

Beginner

Aquest nivell proporciona als alumnes una base estructural, vocabulari , pronunciació i estratègies que els permetin comunicar-se a un nivell elemental.

Elementary

Es continua l’aprenentatge d’estructures gramaticals, de habilitats de conversa, comprensió oral i vocabulari. Al finalitzar aquest curs, els alumnes estan preparats per expressar-se en anglès, en situacions quotidianes.

Intermediate

Introdueix estructures gramaticals i vocabulari més complexos, emfatitzant la capacitat de lectura i escriptura. Es realitzen, constantment, pràctiques de conversa basades en situacions variades que permetran a l’alumne mantenir converses en anglès.

Upper-Intermediate

Afavoreix la pràctica oral en una gran varietat de situacions, i s’estudien estructures gramaticals noves i vocabulari nou, per tal que els alumnes puguin mantenir una conversa en anglès amb un bon grau de fluïdesa. En finalitzar aquest curs es recomana als alumnes es presentin a l’examen per l’obtenció del PET (Preliminary English Test) Universitat de Cambridge.

First Certificate 1 / 2

Duu a terme un repàs final de totes les estructures gramaticals complexes de l’anglès, a l’hora que continua treballant el vocabulari, per tal que els alumnes siguin capaços d comunicar-se amb eficàcia en qualsevol ambient, incloent-hi l’àmbit laboral.

Preparació per l’obtenció del First Certificate (Universitat de Cambridge) bé a final del primer any o en finalitzar el segon bloc (Convocatòries de desembre , març, juny i juliol)

Advanced 1 / 2

Fomenta la pràctica intensiva de totes les habilitats en anglès, mitjançant un estudi de temes actuals d’interès. Els alumnes comencen a tenir un domini semblant al dels nadius i poden participar plenament en situacions socials i professionals complexes. Es recomana als alumnes que, en finalitzar l’Advanced 2, es presentin a l’examen del CAE (Universitat de Cambridge)

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.