Acadèmia d'anglès a Viladecans

Acadèmia d'anglès a Viladecans

Smart Language Centre és la teva acadèmia d'anglès a Viladecans. Amb més de 35 anys d'experiència dedicats a l'ensenyament de l'anglès. Obrim el nostre primer centre a Viladecans l'any 2002.

Posteriorment segurs del nostre projecte decidim crear Smart Children un projecte infantil dedicat especialment per a nens de fins a 8 anys dins d'un nou local que disposa d’un espai de joc integrat.

En un món cada vegada més global, l'anglès suposa una de les claus per a avançar i no quedar-se enrere. Dominar un idioma com l'anglès pot ser la clau que necessites per a tenir una nova oportunitat laboral o anar a viure a un nou país, entre altres.

A Smart comptem amb els millors mètodes d'ensenyament impartits per grans professionals perquè puguis aprendre anglès de manera fluida i dinàmica.

Tenim diferents cursos i classes per a tots els nivells

CURSOS

Accés mitjançant prova – Diferents nivells – Classes presencials– Grups reduïts i homogenis – Horari flexibles– Suport audiovisual i material – Seguiment actiu.

EXÀMENS

Preparació exàmens oficialsTOEIC – Exàmens Cambridge Assessment.

Si tens dubte sobre aquests serveis o altres posa't en contacte amb nosaltres i et donarem tota la informació disponible de manera detallada.

Contacta'ns per a més informació