Exàmens Cambridge a Viladecans

Prepara el teu Cambridge English Examinations amb nosaltres

Exàmens Cambridge a Viladecans

A Smart Language Centre som centre preparador d'Exàmens Cambridge a Viladecans. Preparem, orientem i acompanyem a l'alumne en la seva preparació, tràmit de matriculació, classes preparatòries fins al dia de l'examen presencial.

La preparació dels exàmens de Cambridge ajuden l'alumne a millorar les seves habilitats orals, escrites, lectores i d'escolta amb l'anglès.

Aquestes proves són un senyal d'excel·lència acceptada i utilitzada per milers d'organitzacions a tot el món que motiva a persones de diferents edats a aprendre anglès i desenvolupar habilitats pràctiques per al món real.

Tipus de proves

En funció de l'edat i de les habilitats de cada alumne, li recomanaran preparar-se per a una mena de prova o una altra.

Cada examen s'enfoca dins d'un nivell del Marc europeu comú de referència (MECR). Els nivells que existeixen i preparem són:

Exàmens Cambridge per a nens

Estan dissenyats per a avaluar les competències lingüístiques dels nens de set a dotze anys. Denominats com Young Learners (YLE) aquests exàmens Cambridge estan disponibles en tres nivells (Starters, Movers i Flyers)

El principal objectiu d'aquestes proves és animar als nens a continuar treballant la pràctica de la llengua anglesa a través del control del seu progrés.

A2 Key (KET)

Amb el Cambridge English: A2 Key (KET) demostraràs que pots comunicar-te en un anglès bàsic en les situacions de la vida diària.

B1 Preliminary (PET)

Cambridge English: B1 Preliminary (PET) et permet demostrar que ets capaç de comunicar-te en anglès en situacions pràctiques del dia a dia.

B2 First (FCE)

Aquesta titulació d'Anglès General és acceptada per milers d'empreses i centres educatius a escala mundial. Demostra que pots parlar i escriure anglès prou bé per a treballar o estudiar en un entorn angloparlant.

C1 Advanced (CAE)

Aquesta titulació d'Anglès General demostra que tens el nivell d'anglès que s'espera d'un professional dels negocis o d'un alumne universitari.

Recursos al teu abast

A Smart Language Centre posem diferents recursos materials a la teva disposició com: models d'examen, fulles de treball, llistes de vocabulari o guies d'examen. Et brindarem tot el suport que necessites perquè passis amb èxit la prova.

Consulta'ns els teus dubtes