Classes d'anglès per nens

A Smart Languaje Center impartim classes d'anglès per nens i nenes desde els tres anys en endavant.

Classes d'anglès per nens

Edats de 3 a 6 anys

Un equip pedagògic experimentat us ofereix la possibilitat d’iniciar el vostre fill en l’aprenentatge de l’anglès.

Basem la nostra metodologia en la comunicació i comprensió oral i l’aprenentatge de l’anglès mitjançant tècniques dinàmiques com ara cançons, dibuixos, contes i jocs . . . tot utilitzant materials apropiats a l’edat i al desenvolupament del coneixement del nen.

Especial interès en els aspectes socioculturals dels països de parla anglesa.Celebracions: Halloween (Finals d’octubre), Christmas, St Valentine’s, Easter, Saint George’s Day, Final de curs.

Al final del trimestre els pares reben un informe d’avaluació detallant els procediments i conceptes treballats juntament amb el dossier que inclou les taques realitzades pels nens.

Edats de 6 – 10 anys

En aquesta edat se’ls inicia a la lectura i escriptura en anglès, començant pel llenguatge més elemental, fins arribar, gradualment , a aspectes més complexos de l’idioma, amb l’objectiu d’aprendre a comunicar-se de forma oral i escrita, i adequada a l’edat de l’alumne. Els llibres de text i els materials corresponen a la seva edat i amb la biblioteca per a nens se’ls motiva a descobrir la riquesa de l’anglès escrit.

Edats de 10 – 12 anys

S’introdueix als alumnes en l’anglès, amb materials apropiats, establint les estructures bàsiques gramaticals, de pronunciació i de vocabulari, necessàries per a la seva edat.

A partir de 12 anys

A partir dels 12 anys les classes estan formades segons el nivell d’anglès dels alumnes. Aquests nivells poden ser diferents en funció de quan es va començar a estudiar anglès a Smart i dels estudis realitzats a les respectives escoles. Als alumnes se’ls assigna un nivell segons el resultat de la prova d’aptitud.

Classes amenes i divertides. Aprendran jugant